Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اردشیر محمدی در نشست مشترک با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اظهار داشت: شهر باغ بهادران یکی از مهمترین شهرهای گردشگری، کشور به شمار می‌آید ، شهری که در تمام زمینه‌ها به ویژه در حوزه گردشگری از ظرفت‌های منحصر به فردی برخوردار است و به همین دلیل می‌توان این شهر را یکی از با ارزشترین مقاصد گردشگری و طبیعت گردی کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس شهرداری و شورای اسلامی باغ بهادران با تدوین سند چشم انداز این شهر با استفاده از ظرفیت مهندسان و مشاوران اقدام به معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری این شهر کرد که نتیجه آن ارائه بسته‌ای پیشنهادی در قالب 50 فرصت متنوع سرمایه‌گذاری در این منطقه شد.

شهردار باغ بهادران هدف از این طرح را هدایت برنامه‌ریزی شده سرمایه‌گذاران بخش گردشگری در شهر باغبادران اعلام کرد و گفت: در این راستا به‌منظور اجتناب از سردرگمی متقاضیان سرمایه‌گذاری، در طرح حاضر به ارائه راهکارهای علمی شهرداری باغبادران در راستای نحوه مدیریت سرمایه‌گذاری پرداخته شده است.

وی ادامه داد: در سند چشم انداز باغ بهادران شهرداری و شورای اسلامی شهر با نگرشی جامع اهداف خود را در راستای شناخت و توسعه بازار محصولات، با اعمال مدیریتی موثر و مبتنی بر مشارکت و تعامل، با استقبال از مخاطرات لازم، رشد و توسعه شهر باغ بهادران، تا نیل به ظرفیت 800 هزار نفر گردشگر در سال، همراه با توسعه ظرفیت‌های پذیرایی و اقامتی و ارایه خدمات عمومی دنبال کرده است.

محمدی خاطرنشان کرد: امروز در شهر باغ بهادران باید ایجاد تعامل بین مسئولان و دستگاه‌های اجرایی دست در دست هم دهیم تا مقدمات حضور دوچندان سرمایه گذاران در این شهر فراهم شود چراکه سرمایه تنها با پهن کردن فرش قرمز نمی‌آید و سرمایه‌گذار نیازمند حمایت شهرداری و دیگر نهادها است.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۶۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد