Web Analytics Made Easy - Statcounter

باغ بهادران از توابع شهرستان لنجان (زرین شهر) اصفهان است منطقه‌ای بر کرانه وردخانه زاینده‌رود با هوایی مرطوب که هر فردی در لحظات نخستین حس بودن در مناطق شمالی ایران را می‌کند. ۰۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۳ استانها اصفهان گردشگری ایران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، باغ بهادران از توابع شهرستان لنجان (زرین شهر) اصفهان است، منطقه‌ای بر کرانه وردخانه زاینده‌رود با هوایی مرطوب که هر فردی در لحظات نخستین حس بودن در مناطق شمالی ایران را می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منطقه به نام باغبادران نیز معروف است، باغ‌بهادران‌، باغ‌ آذران‌، باغ‌بابادران‌، باغ‌بادران‌، باغ‌بدران‌، باغ‌وردان‌ از جمله‌ نام‌های‌ شهر بوده که‌ هریک‌ وجه‌ تسمیه‌ خاص‌ خود را دارند. بنابر پژوهش‌های‌ استاد محمد مهریار(استاد گروه‌ جغرافیا دانشگاه‌ اصفهان‌) "باغ‌بهادران‌ از جمله‌ غلط‌های‌ مصطلح‌ است‌ و صحیح‌ آن‌ باغ‌آذران‌ است‌ به‌ معنای‌ باغ‌ آتشکده‌ و بسیار است‌ نام‌ مکان‌هایی‌ که‌ در آن‌ها آذران‌ به‌ صورت‌ آدران‌ و بادران‌ درآمده‌ است‌ . مانند سرشک‌ بادران‌ که‌ سروش‌ آذران‌ بوده‌ است‌". وجود بقایای‌ قلعه‌ کافر مؤید این‌ ادعا است.

پس‌ از باغ‌آذران‌ باغ‌ باباداران‌ از جمله‌ قدیمی‌ترین‌ نام‌های‌ این‌ شهر بوده‌ که‌ در منابع‌ متعددی‌ از جمله‌ رقبات‌ نادری‌ و کتاب‌ "اصفهان‌ ری‌ و همه‌ جهان‌" که‌ قسمتی‌ از آن‌ در مدخل‌ این‌ دفتر‌ آورده‌ شده‌ است‌ مطرح‌ گردیده‌ و هیچگونه‌ وجه‌ تسمیه‌ای‌ بر این‌ نام‌ موجود نیست.

به‌ عقیده‌ بعضی‌ دیگر باغبادران‌ در اصل‌ از سه‌ کلمه بغ‌(خدای‌ بزرگ‌) باد(نگهبان‌) و ران‌(محل‌) تشکیل‌ گردیده‌ است‌ و مبنای‌ آن‌ خدای‌ بزرگ‌ نگهبان‌ محل‌ است.

طبیعی است با وجود جاری بودن رودخانه زاینده رود با این طول در بخش باغبادران جاذبه‌های گردشگری طبیعی یا اکوتوریستی فراوانی به وجود می‌آید که در طول این مسیر و 20 روستای واقع در ساحل رودخانه زاینده رود پراکنده هستند و در واقع این رودخانه زاینده رود است که از دیر باز باعث تداوم حیات در این روستاها و شهر باغبادران شده است .

جاذبه‌های گردشگری این مسیر گردشگری شامل موارد بسیاری می‌شود، از ابتدای مسیر در صورتی که ورود به بخش باغبادران از سمت روستای نوگوران صورت پذیرد در این روستا که جزء روستاهای بخش باغبادران نیست می‌توان از مکان‌هایی مانند پل کله ( تاریخی) و طبیعت منطقه استفاده کرد.

 هم‌چنین روستای تاریخی مدیسه که زادگاه مرحوم آیت الله سید ابوالحسن مدیسه‌ای مشهور به اصفهانی است دارای محله قدیمی و برجک و قلعه‌ای کوچک که در کنار نوگوران قرار دارد .

محصول گردو و بادام آن معروف است و سوغات مخصوص و منحصر به فرد آن پولکی باغ بهادران است که بیشتر با چای مصرف می‌شود.

انتهای پیام/ح

R41346/P1357/S6,51,1381/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۱۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های سیل‌آسای سراوان به آسفالت معابر

 آسفالت معابر در شهر سراوان همواره یکی از مطالبات اصلی شهروندان از قدیم‌الایام بوده و باتوجه‌به نامناسب‌بودن آسفالت خواستار رسیدگی متولیان نسبت به این معضل شدند.
 
 وجود چاله و حفره‌هایی در برخی از معابر نارضایتی شهروندان را به دنبال داشته چرا که هرازچندگاهی باعث شده جلوبندی خودروها معیوب و نیاز به تعمیر داشته باشند که هزینه‌های هنگفتی را متحمل می‌شوند.
 
 داشتن آسفالت استاندار یکی از مطالبات اصلی و به حق شهروندان سراوانی بوده که از شهردار و مسئولین امر مطالبه می‌کنند تا رفت‌وآمد با سهولت انجام شود.
 
 آسفالت خیابان شهید بهشتی سراوان که به‌تازگی توسط شهرداری مرمت شده اما پس از گذشت مدت‌زمان اندک و با بارش باران آسفالت تخریب و باعث گلایه شهروندان شد.
 
 شهروندان سراوانی با بهره‌گیری از بستر فضای مجازی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار رفع این معضل شدند.


 
تخریب آسفالت معابر پس از بارش‌های سیل‌آسا 

  مصطفی خدا رحمی، شهردار سراوان  گفت: پس از بارش‌های سیل‌آسا که در شهر سراوان رقم خورد، آسفالت خیابان شهید بهشتی که کمتر از ۱۵ روز ازآن‌گذشته بود متأسفانه تخریب شد، دشمن آسفالت هم آب است که حجم زیاد آب می‌تواند به‌خودی‌خود موجب تخریب آسفالت گردد.
 
 وی افزود: دو نوع آسفالت سردوگرم داریم، آسفالت دور میدان هواشناسی و بلوار معلم از نوع گرم و آسفالت خیابان بهشتی از نوع سرد است، آسفالت نوع سرد باید روی آن تردد زیاد باشد چرا که هرچه تردد بیشتر باشد بهتر است.
 
 شهردار سراوان خاطرنشان کرد: پخش قیر توسط شرکت شرق مشهد تهیه شده که یک نهاد دولتی است و اگر قیر مشکل داشته به شهرداری بر نمی‌گردد و این قیر رایگان توسط دولت به شهرداری سراوان تحویل داده شده است، البته قیری که در این پروژه استفاده شده کمتر از ۲۰ روز از تحویل آن گذشته و استانداردهای لازم را داشته است.
 
 خدا رحمی تصریح کرد: باید توجه داشت که آسفالت در شرایط عادی خراب نشده؛ بلکه در شرایط بحرانی و سیل و زیر یک متر آب تخریب شده است.
 
 وی اذعان کرد: ۱۴ هزار متر آسفالت انجام دادیم که از این مقدار هزار و ۵۰۰ متر تخریب شده است، پس نتیجه می‌گیریم که مصالح خراب نبودند و اگر شما در این مکان تردد کنید می‌بینید که کل آسفالت تخریب نشده و فقط جاهایی که آب جمع شده تخریب صورت‌گرفته، ضمن اینکه ما از زمان بارش‌ها مطلع نبودیم و هواشناسی آن موقع اعلام نکرده بود.
 
 شهرستان سراوان گفت: به شهروندان سراوانی اطمینان می‌دهیم که با قید فوریت نسبت به اصلاح قسمت‌های تخریب شده با آسفالت گرم اقدام می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • خسارت بارش‌های سیل‌آسای سراوان به آسفالت معابر
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • (عکس) زاینده رود، سی و سه پل و پل خواجو؛ سال ۱۹۲۷
  • تجلیل از معلمان بهادرانی