Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان لنجان گفت: طرح احداث شبکه فاضلاب نه تنها در شهر باغ‌بهادران بلکه باید در شهرهای چرمهین، باغشاد و روستاهای بالا دست و مجاور رودخانه زاینده‌رود نیز عملیاتی شود که تکمیل این شبکه نیاز به اعتبارِ ۲۵۰۰ میلیارد تومانی دارد.

علی ناظمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره مشکلات شبکه فاضلاب شهر باغ‌بهادران، اظهار کرد: تأسیسات شبکه فاضلاب شهر باغ‌بهادران هنوز تکمیل نشده است و در دو سال اخیر حدود یک کیلومتر توسعه شبکه در این شهر انجام دادیم و محله ملک‌آباد را با اجرای عبور عرضی از رودخانه به موازات پل به خطوط شهر باغ‌بهادران متصل شده است و در عمل بخشی از شبکه فاضلاب باغ‌بهادران را قابلیت بهره‌برداری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها برای فاضلاب این محله، ۳ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

وی افزود: به منظور تکمیل شبکه فاضلاب شهر باغ‌بهادران، روستاهای اطراف آن و شهر چرمهین و باغشاد پیگیر هستیم که از طریق قرارداد بیع متقابل در قبال واگذاری پساب، سرمایه‌گذاران را وارد این فرایند کنیم، به‌طوری که بخش صنعت هزینه‌های تکمیل را پرداخت کند و در قبال این هزینه از پساب حاصل شده در چرخه تولید خود استفاده کند.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان لنجان در همین باره، گفت: اخیراً به یک جمع‌بندی‌های اولیه رسیده‌اند و آگهی آن از طریق شرکت آب و فاضلاب برای تعیین سرمایه‌گذاری روی سایت قرار گرفته است تا فاز مقدمات قرارداد آن فراهم شود و پس از آن بحث اجرایی شبکه فاضلاب باغ‌بهادران را دنبال کنیم.

ناظمی تصریح کرد: تا

کنون ۳۲ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر باغ‌بهادران اجرا و تصفیه‌خانه آن نیز ساخته شده است و در مدار بهره‌برداری قرار دارد، اما نیاز به تکمیل دارد و باید ۲۰ کیلومتر دیگر لوله‌گذاری شبکه انجام شود.

وی در پاسخ به این سؤال که ظاهراً تا ۵ سال پیش مردم شهر باغبهادران به آب آشامیدنی سالم دسترسی نداشته‌اند، گفت: بحث آب آشامیدنی سالم مطرح نبود، درخواست شهروندان شهرهای باغ‌بهادران، چرمهین و روستاهای اطراف این بود که از شبکه تصفیه‌خانه شهر اصفهان، تأمین آب شوند. آب شرب این شهرها هیچ مشکلی از نظر بهداشتی ندارد. این درخواست شهروندان در قالب یک طرح مطرح شد و در سال ۱۳۷۶ در فاز اجرایی قرار می‌گیرد و از طریق اعتبارات دولتی شروع به تکمیل آن می‌کنند و در سال ۱۳۹۹ فاز اضطراری این طرح در مدار قرار می‌گیرد که در نتیجه بخشی از آب توزیع شده در شهرهای باغ‌بهادران، چرمهین، باغشاد و برخی روستاهای اطراف از این طریق انجام می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان لنجان با بیان اینکه تکمیل این طرح آبرسانی نیاز به اعتبار سنگینی دارد، اظهار کرد: در سفر استانی رئیس‌جمهور، تأمین اعتبارات این طرح در قالب اعتبارات سفر تصویب شده است که اگر مشکلی در تأمین اعتبار پیش نیاید مردم این شهرها می‌توانند از شبکه تصفیه‌خانه شهر اصفهان، آبِ شرب خود را دریافت کنند که تکمیل این طرح به ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

ناظمی افزود: طرح احداث شبکه فاضلاب نه تنها در شهر باغ.بهادران، بلکه باید در شهرهای چرمهین، باغشاد و روستاهای بالا دست و مجاور رودخانه زاینده‌رود نیز عملیاتی شود که تکمیل این شبکه نیاز به اعتبارِ ۲۵۰۰ میلیارد تومانی دارد. دفع فاضلاب‌های خانگی از طریق تانکر باید انجام شود که نظارت‌های کافی روی آن انجام می‌شود، اما اگر تخلفی در این باره شده و تخلیه تانکرها در رودخانه انجام شود دستگاه‌های نظارتی و قضایی برخورد لازم را انجام می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: شبکه فرسوده آب در شهرها و روستاها از جمله مشکلات شهرستان لنجان هستند و نیاز به اصلاح شبکه آب وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها آب و فاضلاب شبکه فاضلاب روستاها شهرستان لنجان آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۲۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد